FI | EN

Ammattilaisille

Tulevaisuuden taitojen ja teknologian oppimisympäristö

ITÄ-SUOMEN MIKROKIRURGIAKESKUS

Palvelut sairaanhoidon ammattilaisille

Tilamme soveltuvat kliinisten taitojen koulutukseen ja omaehtoiseen harjoitteluun, uusiin laitteistoihin ja teknologioihin perehtymiseen sekä eri ammattilaisryhmien tarpeisiin räätälöityjen tilaisuuksien järjestämiseen. Korkealaatuisessa harjoitusympäristössämme työskennellään oikeilla instrumenteilla muun muassa simulaattoreita, 3D-tulostettuja anatomisia malleja ja koulutukseen luovutettuja elimiä käyttäen.

 

Tutustu palveluihimme alla

 

Erikoislääkärikoulutus

Kirurgisen huippuosaamisen saavuttaminen vaatii kirurgilta lääketieteen teorian tuntemisen lisäksi jatkuvaa kädentaitojen harjoittelua. Jatkuvasti kehittyvä leikkaussalitekniikka luo myös tarvetta perehtymiselle ja kouluttautumiselle turvallisen ja parhaan mahdollisen leikkaustuloksen varmistamiseksi.

Mikrokirurgiakeskuksen ergonomisesti muotoiltu harjoitusympäristö on matalan kynnyksen harjoituspaikka vaativien kirurgisten taitojen oppimiseksi ja ylläpitämiseksi. Tutustuminen leikkauksissa käytettävään tekniikkaan on Mikrokirurgiakeskuksen ympäristössä myös turvallista ja stressitöntä, ilman todellisen hoitotilanteen tuomia vaatimuksia.

Tee tilavaraus 

 

Omaehtoinen harjoittelu

Säännöllisellä harjoittelulla turvataan ammatillinen kädentaito, tehostetaan operatiivista toimintaa ja edistetään potilasturvallisuutta. Mikrokirurgiakeskuksen harjoitusmallit soveltuvat niin vasta kirurgisiin kädentaitoihin perehtyville lääketieteen opiskelijoille kuin erikoislääkäreille uusien, vaativien leikkaustekniikoiden omaksumiseen. Harjoittelua toteutetaan aidoilla instrumenteilla yksinkertaistetuista malleista aina kadaavereihin.

Tutustu tiloihin


Räätälöidyt tilaisuudet

Tiloissamme on mahdollista järjestää räätälöityjä koulutuksia ja harjoituksia erilaisissa tehtävissä toimivien terveydenhuollon ammattilaisten tarpeisiin.

Pyydä tarjous

KYS Neurokirurgia

“Ennen paras mahdollisuus opetella kirurgiaa oli mestari-kisälli-menetelmällä, nyt voimme harjoitella realistisilla simulaatiomalleilla. Kun siirrytään leikkaamaan potilasta, ollaan jo monta askelta pidemmällä ja minimoidaan riski vahinkoihin.”

Timo Koivisto
ylilääkäri

Ota yhteyttä ja kysy lisää