FI | EN

Yrityksille

Kehitysympäristö keskellä yliopistollista sairaalaa

ITÄ-SUOMEN MIKROKIRURGIAKESKUS

Palvelut yrityksille ja yhteisöille

Mikrokirurgiakeskus tarjoaa yhteisen ympäristön sairaanhoidon ammattilaisille ja teknologiayrityksille. Tilamme soveltuvat esimerkiksi tuote-esittelyjen järjestämiseen sekä tuotekehitystyöskentelyyn. Meille ovat tervetulleita yritykset, Y-tunnuksen omaavat toimijat ja yhteisöt.

 

Lue lisää palveluistamme alta

 

Tuote-esittelyt

Tuote-esittely tiloissamme mahdollistaa ammattilaisten perehdyttämisen uusien teknologioiden ja tuotteiden käyttöön sekä ammattilaispalautteen keräämisen tuotteen tai teknologian jatkokehitystä varten. Tilaisuuden sisältönä voi olla niin valmiin tuotteen esittely tai käyttöönotto kuin uuden teknologian koekäyttö.

Tee tilavaraus

 

Tuotekehitys

Tarjoamme puitteet esimerkiksi uusien tuotteiden turvallisuuden arviointiin ja testaukseen sekä käyttäjäpalautteen keräämiseen tuotekehitystä varten. Tuotekehitys ja testaus toteutetaan Mikrokirurgiakeskuksen tiloissa simuloituja biologisia tai synteettisiä malleja hyödyntäen.

Pyydä tarjous

 

Koulutus ja tutkimus

Mahdollistamme asiakkaan tarpeisiin räätälöidyt leikkaussaliympäristössä toimimiseen liittyvät koulutukset. Lisäksi tarjoamme tiloja tutkimustyöskentelyyn korkeakoulujen ja sairaaloiden perustutkijoille ja kliinisille tutkijoille sekä yrityksille ja Y-tunnuksen omaaville toimijoille ja yhteisöille.

Tutustu tiloihin

Realists Training Technologies GmbH

“We support the Microsurgery Center to realise a microsurgical spine course for surgeons from different surgical specialties. We at Realists are very happy with the quality of the organisation, infrastructure and the engagement of the persons involved in this course. We hope to continue our successful cooperation and to help the Microsurgery Center in its task to spread the idea of a high-quality surgical education throughout Europe.”

Dr. Luis Bernal,
CEO & Founder 
realists.de

Ota yhteyttä ja kysy lisää